Kaunim metsalaul 2015

kaunim_metsalaul2015_helevi2

Kilingi- Nõmme rahvamajas toimus kolmapäeval,
28. jaanuaril laulukonkurss “Kaunim metsalaul 2015”.

Meie kool osales sellel võistlusel teist korda. Solistide võistlusest võtsid osa Keily Kaal, Maria Toodo ja Helevi Jurjev. Päev algas kell 12 ja konkursile oli registreerunud 72 laulu. Saalis laule kuulates möödus päev kiirelt ja õhtul poole kuueks olidki laulud lauldud. Žürii tegi teatavaks oma otsused. Meie solistidest läks väga hästi Helevi Jurjevil, kes võitis 8.-9. klasside solistide voorus kolmanda koha. Lisaks sellele saime suure üllatuse osaliseks, kui kuulutati välja tiitel “Kaunim metsalaul 2015”. Minu valitud laul pealkirjaga “Kui kaugele läed ” osutus selle tiitli vääriliseks, mille Helevi väga kaunilt ära laulis.

Laulukonkurss oli väga toredasti organiseeritud ja ükski laulja ei läinud koju ilma kingituseta. Kõik juhendajad said traditsioonilise kuusekese, millest kujundada laulupark. Aitäh kõikidele tublidele lauljatele!

Muusikaõpetaja Ivi Kask.